Αναζήτηση

ALSnet

Σε όποιο επίπεδο και αν βρίσκεται η ηλεκτρονική σας παρουσία, η ALSnet μπορεί να σας βοηθήσει.

Είτε σχεδιάζοντας από την αρχή την ανάλυση της σωστής σας εισαγωγής στο διαδίκτυο, είτε ανανεώνοντας αυτήν που ήδη έχετε, η ALSnet έχει σίγουρα να σας προτείνει κάτι που θα σας ενδιαφέρει.


Web Design
Υψηλή αισθητική και λειτουργικότητα είναι οι βασικοί μας στόχοι. Ο σχεδιασμός  μιας σελίδας μπορεί να στηρίζεται σε ένα concept ή σύνολο χρωματισμών και γραφικών που xαρακτηρίζουν την εταιρία σας ή να δημιουργηθεί από την αρχή, δίνοντας νέο αέρα στη μέχρι τώρα εικόνα της.

Web Development
Τεχνικοί, γραφίστες αλλά και marketers θα ασχοληθούν με το development της σελίδας σας και στην πορεία θα το υποστηρίξουν και θα το εξελίξουν ακολουθώντας τον τρόπο που εσείς θα έχετε επιλέξει.


Web Consulting
Πληρότητα περιεχομένου αλλά και σωστή προώθησή του, μέσα από τη σελίδα σας, είναι η δουλειά του web consultant. Θα σας εξασφαλίσει ότι το "μήνυμα" προς τον πελάτη θα φτάσει ξεκάθαρο και με υψηλές πιθανότητες επιτυχίας.


Web Special Marketing Issues
Εξειδικευμένες προτάσεις προώθησης της επιχείρησης στο διαδίκτυο, με βασικό όπλο μια σωστά στημένη ιστοσελίδα.


e-commerce
Αργά ή γρήγορα θα γίνει και αυτό! Γιατί να είστε από αυτούς που θα το κάνουν αργά?


Web Promo Campaigns
Οποιαδήποτε promo καμπάνια πρέπει να περιέχει οπτικοποιημένη πληροφορία η οποία να μπορεί να διακινηθεί με e-mail ή να προβληθεί στο διαδίκτυο. Σίγουρα έχουμε κάτι να σας προτείνουμε!


Art Direction Issues
Παρουσιάσεις της εταιρίας σας, ειδικές επιστολές και αποστολές ενημερωτικών εντύπων μπορούν να ξεφύγουν από τη ρουτίνα! Μια συνολική επιμέλεια της εικόνας σας σε επίπεδο design φέρει πάντα το πλεονέκτημα της ομοιομορφίας, δηλαδή του πιο οργανωμένου "χτυπήματος" της αγοράς.


Logos and Stationery
Οποιαδήποτε στιγμή νιώσετε ότι χρειάζεστε μια ανανέωση ή αν ξεκινάτε τώρα να "σχεδιάζετε" το  μέλλον της επιχείρησής σας, η ALSnet μπορεί να σας προτείνει τον τρόπο. Λογότυπα, επιστολόχαρτα και κάρτες θα είναι μόνο το πρώτο -αλλά σημαντικότατο- βήμα!

 
Ιστορικό
Αρχική ALSnet
Βασικά Πακέτα Εφαρμογών