Αναζήτηση

Βιογραφικό

ALS ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ Α.Ε. γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πειραιά το 1968.

Βαφτίστηκε με το αρχαίο όνομα της θάλασσας (ΑΛΣ) από τον τότε έως και σήμερα ιδιοκτήτη της Κωνσταντίνο Μπούμπαλο και ξεκίνησε το ταξίδι της στο θαλασσινό κόσμο.
Ξεκίνησε να γράφει τα πρώτα προγράμματα ναυτιλιακής (και όχι μόνο) μηχανοργάνωσης που σήμερα εξειδικεύονται όλο και περισσότερο και καλύπτουν την παραμικρή ανάγκη όλων των τμημάτων μιας ναυτιλιακής εταιρίας. Τα περισσότερα από αυτά ήταν κατά παραγγελία (tailor - made). 

Εκπαίδευσε στους σεμιναριακούς της κύκλους πολλούς εργαζόμενους σε ναυτιλιακές εταιρίες και τους σύστησε στον κόσμο της σύγχρονης πληροφορικής και του internet.

Συνεργάζεται με τα μεγαλύτερα ναυτιλιακά γραφεία του Πειραιά και του Λονδίνου, συνεργασίες που οι περισσότερες έγιναν φιλίες και κρατούν μέχρι και σήμερα. 

Στα γραφεία της ALS στον Πειραιά μεγάλωσαν γενιές προγραμματιστών που έγιναν μέρος της μεγάλης της οικογένειας και εργάζονται για αυτήν, άλλοι σε μόνιμη βάση και άλλοι σαν εξωτερικοί συνεργάτες.


Την 1/12/03 η διεθνής Ένωση BUSINESS INIΤIATIVE DIRECTIONS (BID) βράβευσε, στο Λονδίνο, την ALS ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ Α.Ε. με το International Quality Crown Gold Award για τα έτη 2002-2003.

Το Μάρτιο του 2004, η εταιρία βραβεύτηκε ξανά λαμβάνοντας το Actualidad 21st Century International Award For Prestige and Quality. To βραβείο καθιερώθηκε με πρωτοβουλία του εκδοτικού οίκου Publicationes de Comercio International S.A. με σκοπό την ανάδειξη ποιοτικών και αξιόπιστων προϊόντων και υπηρεσιών.
Στις 18/04/2005 στη Γενεύη, η ALS ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ Α.Ε. βραβεύεται ακόμα μία φορά με τοWorld Platinum Award της Century ERA AWARD.

Σήμερα, η ALS ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ Α.Ε. έχει τα μηχανογραφικά της προγράμματα - πακέτα για κάθε τμήμα μιας ναυτιλιακής εταιρίας (Accounting, Chartering, Supply, Crew κλπ) να τρέχουν σε περιβάλλον Windows με σταθερά υψηλή απόδοση. 

Η παροχή υπηρεσιών της στις ναυτιλιακές επιχειρήσεις, είναι πάντα πλήρης και προσαρμοσμένη στις ανάγκες κάθε εταιρίας, με αποτέλεσμα οι συνεργασίες της να είναι μόνιμες και μεγάλης διάρκειας. 

Στεγάζεται σ' έναν ιδιόκτητο όροφο σε κεντρικό κτίριο του Πειραιά, πρωτοστατεί στη ναυτιλιακή μηχανοργάνωση στην Ελλάδα, συμμετέχει μαζί με το Πολυτεχνείο Αθηνών και άλλες εταιρίες από ολόκληρη την Ευρώπη σε project consortiums της Ευρωπαϊκής Ένωσης αλλά και του Υπουργείου Ανάπτυξης και εγκαινιάζει το νέο της πιο «ηλεκτρονικό» πρόσωπο για το μέλλον.

 
Ιστορικό
Αρχική Βιογραφικό
Βασικά Πακέτα Εφαρμογών